Fördelar med ön

Lidingö är en del av Stockholm som många älskar, och det är inte så konstigt! Det är en otroligt trevlig plats att bo på, och många som bor här älskar naturen såväl som närheten till stan, och det betyder alltså att de verkligen har hittat rätt. För Lidingö är toppen! Det finns massor av fördelar med stället, men låt oss ta upp två som skiljer sig lite åt. Ena är en stor fördel om man vill åka dit över en dag eller två, den andra om man vill bo där.

  • Är det dags för en konferens på företaget, eller vill du åka iväg på spa? Då behöver du inte lämna Lidingö om du bor där. Och gör du inte det, så är du mer än välkommen hit! Här finns nämligen populära www.bluehotel.se som ligger otroligt vackert, och bjuder på god mat och goda viner såväl som avkoppling och bra konferens. Så vare sig man vill ha en lugn och härlig natt på ett hotell med behandlingar, eller en konferens med bra utbildning och mat så ska man vända sig hit!
  • Lidingö ligger bara ett stenkast ifrån stan, men ändå så är det en helt egen hö som i ett helt eget land. Att bo så nära stan men ändå omringad av härlig natur, mysiga matbutiker med mera är verkligen en lyx. Det är med andra ord inte så konstigt att många stockholmare drömmer om att en vacker dag flytta till just Lidingö, och att där idag redan bor massor av människor!

Går man i tankarna om att kanske flytta ut till ön, eller i alla fall ta sig en tur dig och se hur där är, så gör man alltså helt rätt i det! För om man väl har flyttat till Lidingö, så kan det vara rätt svårt att flytta där ifrån. Man vänjer sig helt enkelt med den vackra ön och att det bara är att köra över bron till Ropsten och sen så är man snart inne i hjärtat av Stockholm. Något som dock ofta diskuteras är om man säger i eller på Lidingö, och när man väl flyttat dit så kommer man nog få det klart för sig.